Dijitalde Büyümek

Dijital dünya her alanda hayatımızı kolaylaştırdı. Birçok işimizi dijital dünya sayesinde kolaylıkla yapabiliyoruz. Markete giderek alacağımız bir ürün dakikalar içerisinde kapımıza geliyor ya da ürün veya hizmetlerimizi kapı kapı dolaşarak, uzak yerlere seyahat ederek tanıtmak yerine tek bir tıklamayla çok daha fazla kişiye ulaştırabiliyoruz. Hatta dijital dünya sayesinde ürün veya hizmetlerinizi dünyanın diğer ucundaki bir ülkeye kolaylıkla tanıtabiliyor, satış gerçekleştirebiliyoruz.

Hayatımız, yaşadığımız gerçek dünya ile dijital dünya olarak ikiye ayrıldı.

Dijital satış yeni dönemin ruhu. Ne yapıp yapıp kurumlar dijital satışı hem anlamalı, hem de gündemde tutmanın ve hatta gündemlerine almanın yol ve yöntemlerini çok geç kalmadan pozitif bir karara başlamalılar. Tren kaçırıldı mı? Hayır. Bana göre hala yolun başındayız ve acele edilmezse kaçabilecek gibi. Evre olarak o evredeyiz.

Dijital Dünyada Satış Yapmak

sosyal-medya-yonetimi

Nacar Medya olarak, hayatımızın her alanında dijital dünyanın içinde olduğumuz bu evrede, firmanızın tüm ihtiyaçlarının dijital dünya ile sağlanmasına yardımcı oluyoruz. Nasıl mı? Örneğin, çalışmak, satış yapmak istediğiniz ama hem maddi olarak hem de zaman olarak size yük olan bir durumun içerisindeyseniz, çok daha uygun fiyatlarla çalışmak istediğiniz ülkenin her yerine ürün veya hizmetlerinizi ulaştırıyoruz. Potansiyel müşterilerinizin bulunduğu coğrafi konumda, yaş aralığında, okudukları dergi ve gazetelerde, izledikleri programlarda ürünlerinizi görmenizi, sizi tanımalarını sağlıyoruz. Ekonomik şekilde tüm dünyada satış yapmak, müşteri kitlelerinize ulaşmak ister misiniz? O halde hemen bizi arayın!

Dijital Dünyada Sosyal Medya Yönetimi

sosyalmedyadanismanligi

Sosyal medya hesaplarınız ile milyonlarca kişiye ulaşabileceğinizi biliyor muydunuz? Başarılı bir Sosyal Medya Yönetimi bir firmaya interaktif bir iletişim ve marka kalitesi sağlar. Çünkü sosyal medya, kullanıcılar arasında bilgi alışverişini sağlama özelliğine sahiptir. Sosyal medya, topluluk merkezli web sitelerinde bilgi, tecrübe ve bakış açılarının paylaşılmasıyla ilgili iletişim ortamlarıdır. Artık kişiler, internette geçirdikleri zamanın büyük bir kısmını bu sosyal medya ortamlarında geçiriyorlar.

Televizyon, dergi, gazete ve radyo gibi geleneksel medya araçları tek yönlü ve durağan yayın teknolojilerine sahipken sosyal medya, gerçek zamanlı diyaloğa izin verir. Bu etkileşim (interaktif olma) özelliği, günümüz firmalarının kişilere ulaşabilmek adına temel gereksinimidir. Çünkü etkileşim özelliği, firmaların hedef kitleyi daha iyi tanıyarak onları daha kolay ve kapsamlı şekilde etkilemesine yardımcı olur.