Neden Nacar Medya’yı Tercih Etmeliyim?

Nacar Medya, kurulduğu günden bu yana markalarla hedef kitlenin bir araya gelebildiği her mecrada yenilikçi ve özgün pazarlama iletişimleri geliştirebilen yeni nesil bir kreatif dijital reklam ajansıdır.

Hizmet verdiği markalar için strateji, yazılım, tasarım, kreatif ve sosyal medya departmanlarından oluşan güçlü kadrosuyla, profesyonel bir şekilde çalışır.

Markanın ihtiyaçları ve hedef kitlenin alışkanlıkları doğrultusunda en doğru mecraları belirler. İnsanların kalbinde ve beyninde yer edebilecek yaratıcı ve verimli işlerle onlara ulaşır. Bunu yaparken gelişen teknolojileri ve değişen insan davranışlarını sürekli takip eder, kendini günceller. Nacar Medya için ölçümlenen en büyük değer, yaptığı işlerin markalara kattığı faydadır. Çünkü Nacar, yaptığı her işe emeğini, duygusunu ve saygısını katar.

Nacar Medya Olarak Size Ne Sağlıyoruz?

Reklamcılıkta uzun süre tek bildiğimiz gerçek geleneksel mecralardı. Sonra dijital dünya çıktı karşımıza. Sonsuz olanakları ve gerçeklik kavramını değiştiren yöntemleriyle hayatımızın vazgeçilmez bir parçası oldu. Arttırılmış sanal gerçeklik (Virtual Reality) ile de gerçek kavramı yepyeni boyutlara taşındı.

Nacar Medya olarak geleneksel mecraların tüm gücünü en efektif ve yaratıcı şekilde kullanırken dijital dünyada da yaratıcılığın sınırlarını zorlayan konseptler ve projelerle markanıza değer katmak için çalışıyoruz.

Oyun alanımızı bütün bu yeni gerçekliklere yayarken hep yeni şeyler keşfetmenin heyecanı ve size daha iyisini, daha farklısını sunmanın mutluluğu ile yol alıyoruz...

Sosyal Medya Reklamcılığı

Sosyal medya reklamcılığında uzman olan ekibimiz, kârlılığınızı en üst düzeye çıkarmak için ürününüzün edinme bedelini hesaplamanıza yardımcı oluyor.

Reklamlarınızı tasarlıyor, kampanyalarınızı oluşturuyor, verileri düzenli olarak analiz ediyor bu sonuçlara göre satışlarınızı artırmaya odaklanıyoruz.

Facebook ve Instagram Reklamları, platformda çok fazla zaman harcayan potansiyel müşteri hacmi nedeniyle genellikle müşterilerimiz için en karlı kanaldır. Ayrıca, birçok müşteri sosyal medyada yaptıkları araştırma ve önerilere dayanarak satın alma kararları alıyorlar.

Facebook Ads Yönetimine ve Sosyal Medya Reklamcılığına Olan Yaklaşımımız

Bir sosyal medya reklam kampanyası yayınlamak kolay görünebilir ancak size maliyetinden daha fazla para kazandıracak tutarlı, yüksek kaliteli trafik çekmek için çok fazla deneyim ve analiz gerekir.

Kreatif Tasarım

Google Ads arama kampanyalarından farklı olarak, sosyal medya kampanyaları neredeyse tamamen görselden oluşur. Direktörümüzün liderliğinde her sosyal medya platformunun özel gereksinimlerini göz önünde bulundurarak sadece güzel gözüken değil etkili çalışan kreatif reklamlar oluşturuyoruz.

Kampanya Stratejisi Geliştirme

Sosyal medya reklam kampanyaları, neredeyse sınırsız hedefleme yöntemine sahiptir. Yeniden pazarlamadan, ilgi alanı ve demografik birçok kritere göre satın alma olasılığı yüksek hedef kitleye ulaşabilirsiniz. Reklam hedefleme biçimleriniz, başarılı bir kampanyanın en önemli öğelerinden biridir edindiğimiz deneyimle fazlasıyla doğru hedef kitleye ulaşmak için en iyisini sağlayacağız.

Web Tasarım ve Web Yazılım

Markanızın dijital yüzü olan web sitenizi tamamen sizi yansıtan ve tamamlayan şekilde hayata geçiriyoruz. Yaratıcı ve yenilikçi altyapılarla web sitenizin hem Web Tasarımını hem de Web Yazılımını tüm dijital mecralara uyumlu olarak tasarlıyoruz. Kullanımı ve yönetimi kolay yazılımlarla dijital dünyadaki imzanızı eksiksiz olarak tamamlayarak size sunuyoruz.

Web Tasarım (Web Design), internet sitelerinin gösterilen yüzünü ve tasarımını ifade eder. Bir sitenin yazılım ve geliştirilmesinden çok kullanıcı zevkine ve beğenisine odaklanır. Sitenin estetik görünümü ve güven sunan bir site halini alması burada esas noktadır.

İşin daha çok mutfak kısmı diyebileceğimiz Web Yazılımı (Web Development), kullanıcı deneyimine yoğunlaşır. Yazılımcı hangi yazılım dilini kullanırsa kullansın yapılan sitenin düzeni ve site içerisinde ziyaretçilerin kolay şekilde gezinebilmeleri yani sitenin kolay kullanımı burada önemli olan noktadır.

Web Tasarım ve Yazılım alanında neler yapıyoruz?

  • Arayüz Kodlama Çalışmaları
  • Web Sitesi Kreatif Tasarım
  • WordPress Plug-in Yazılımları
  • Hosting&Server Kurulum ve Yönetimi
  • E-Ticaret Yazılım Çözümleri
  • Mobil ve Tablet Arayüz Kodlaması
  • Responsive Grafik Tasarım
  • İçerik Oluşturma ve Yönetimi
  • Ödeme Sistem Entegrasyonları
  • Web Site Metin Yazarlığı
  • Data analizi ve analitik yönetim
  • Mailing Yazılımı ve Tasarımı
  • Infografik Tasarımı ve Yazılımı
  • Landing Page Tasarım ve Yazılımı
  • Facebook App Tasarımı ve Yazılımı
  • E-Bülten Tasarımı ve Yazılımı

Sosyal Medya Yönetimi

Sosyal medya kavramı ve bu kavramı oluşturan kanallar hayatımızda her geçen gün daha fazla yer ediniyor. Bugün Türkiye’de yaklaşık 52 milyon aktif sosyal medya kullanıcı bulunmaktadır ve bu kullanıcılar ortalama olarak günlerinin 2 saat 46 dakikasını sosyal medya mecralarında geçirmektedir.

Sosyal medyanın bu denli büyüdüğü ve zamanımızın çok ciddi bir kısmına sahip olduğu göz önüne alınırsa bu platformlarda profesyonel şekilde yer almanın önemi de aynı oranda kendini kanıtlamaktadır. İşte Nacar Medya Dijital Reklam Ajansı olarak bu noktada size destek oluyor ve Sosyal Medya’da markalaşmanızı sağlıyoruz. Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, Linkedin, YouTube ve diğer sosyal medya mecralarında hesaplarınızı yönetiyor, markanız hakkınızda “Kim ne konuşuyor?”, “Nasıl etkileşimlerde bulunuyor?”, “Bu etkileşimin olumlu yönde artması için neler yapılabilir?”,

“Pazarlama yapmak istediğinizde hangi platform sizin için daha uygun?”, “Doğru reklam stratejiniz ne olabilir?” konularında sizlere hizmet sunuyoruz.